Genel

DÖRTYOL ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKTI

Dörtyol’da gerçekleşen Sevdamız Dörtyol açık hava toplantısı, büyük bir coşkuya dönüşerek muazzam bir mitinge dönüştü. Toplantıya Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcıları, İzmir Demokrat Parti Milletvekili Salih Uzun, Hatay İl Başkanı Mahmut Ekmen ve İlçe Başkanı Hidayet Uygur ile İlçe yönetimi katıldı.

Dörtyol Demokrat Parti Belediye Meclis üyeleri coşkulu kalabalığa tanıtıldı. Tanıtımın ardından Demokrat Parti Hatay İl Başkanı ve İlçe Başkanlarının konuşmaları gerçekleşti ve sonrasında Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy halka seslendi.

Dörtyol Belediye Başkan adayı Yaşar Toksoy konuşmasında, Demokrat Parti’nin 78 yıllık mücadelesinde emeği geçen büyükleri selamlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle andı. Ayrıca, Demokrasi şehitlerini ve Milli Mücadelenin kahramanlarını minnetle yad etti.

Başkan Toksoy, mahalli idareler ve belediye başkanlığı seçimlerinin ülkeye ve Hatay iline hayırlar getirmesini diledi. Sayın Genel Başkanı Gültekin Uysal, değerli Genel Başkan Yardımcıları ve hemşerilerini sevgi ve saygıyla selamlayarak “Sevdamız Dörtyol” ve “Söz Yeniden Dörtyol’un” diyerek birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Adalet, dürüstlük, şeffaflık ve çalışma ilkelerini benimseyeceklerini vurgulayan Toksoy, belediyeciliğin işlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirtti. Siyasi tercihlerin ötesinde en iyi hizmeti sunacağını dile getirdi.

Dörtyol’un birlik ve beraberlik içinde yönetildiği bir yer olması için mücadele edeceklerini dile getiren Yaşar Toksoy, seçim sürecinde karşılaşacakları zorluklara rağmen inançlarını ve azimlerini kaybetmeyeceklerini söyledi.

“SEVDAMIZ DÖRTYOL” sloganıyla hizmet yolculuğunu sürdüreceklerini belirten Başkan Toksoy, Cenabı Allah’tan başarı diledi ve zaferin kendilerine olacağını ifade etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın konuşmasının ardından günün anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi hediye edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatarak sayfayı yenileyin.